Byggplats: Mysk Funäsdalen
Tomt: Funäsdalen 105:98, tomtstorlek 1598m2
Husnamn: Storskarven,
Färg: Svart
Yta: Se ritning nedan ( 150m2)
Starttid: 18 september 2017
Klart: december 2017, bilder laddas upp kontinuerligt
Köpare blir Medlem i Mysk samfällighet.
Byggherre: Fjällhusspecialisten
Till salu! Utpris klart 3 985.000, budgivning kan inledas vid flera intressenter.
kontakta Magnus Rydhult på 070-1090670

Storskarven är ett dotterhus till snart klara projekt Swärd, syns på bild. Storskarven byggs på en hög och finplacerad tomt, med utsikt över hela Funäsdalen, Mittåkläppen och Sveriges sydligaste glaciär Helags.

Huset är placerat nära skogen, 50 meter från skidspår,  20  meter från kända Fjällturen cykelleden. Har du skoter kommer du snabbt upp på fjället från detta hus.  Storskarven har fyra sovrum på entréplanet, två badrum, två duschar samt en bastu. Storskarven har två loft , 40 samt 11 m2 med en takhöjd på 193 cm, vilket ger gott om utrymme.  Stora loftet kan man inreda som sovrum och myshörna för barnen. Loft nummer två ovan köket kommer ha ett av Funäsfjällens vackraste utsikter.

I köket ryms hela familjen, och vid middagsbordet har du en oslagbar utsikt över Funäsfjällen, Mittåkläppen och Sveriegs sydligaste glaciär, Helags.

I storstugan möts du av snickarglädje, vackra timmerstockar och ett lugn av att bara finnas i huset, eller kanske sitter du vid täljstenskaminen och läser en god bok.  Huset värms upp av vattenburen golvvärme, och luftåtervinning, vilket är en ekonomisk bra lösning.
Och efter en dag på skidor eller skoter, kan du mysa i den vedeldade bastun, med direkt utgång till snöbad om så önskas.

Storskarven har gott om utrymme för den stora familjen.